Koselige inneaktiviteter

Det finnes mange aktiviteter å finne på innendørs når været ikke tillater at man er ute. Det er ikke alle dager det frister like mye å gå ut i stiv kuling, regn eller sludd, og da er det godt å vite at man kan kose seg inne med forskjellige aktiviteter. Om man velger å leke med barna, lære hunden nye triks, kose seg med en film foran TV-en eller spille nettspill, trenger man uansett ikke å tenke på vær eller vind. Eller hva med å invitere noen over på en kopp kakao og en film? Vi skal nå se nærmere på noen fantastiske innendørsaktiviteter!

Internett og TV gir en verden av muligheter

Etter at internett nærmest har blitt «allemannseie», er det knapt tid til å kjede seg. Med mulighet for å surfe på nett via mobiltelefonen, kan man nå få underholdning hvor som helst. Også hjemme i sofaen. Man kan for eksempel lese de siste nyhetene eller sjekke noen spennende blogger mens regnet øser ned utenfor. Eventuelt kan man teste ut noen interessante spill fra Thunderkick casino, som kan by på spennende spilltitler som Sword of Khans. Eller hva med å se en god serie eller film på laptop eller TV? Man kan utforske sine favoritter innen strømmetjenester, som Netflix eller HBO!

Andre aktiviteter

Man trenger slett ikke å sitte på mobilen eller se på TV for å kose seg inne når det regner ute! Har man barn, kan man lage en skattejakt. Da kan man for eksempel pakke inn noe de ønsker seg og gjemme det et sted i huset eller leiligheten. Man kan så lage et kart som de får bruke til å orientere seg for å finne premien. Har man hund kan man lære den artige triks som å spille død, ringe på bjelle, sitte bamse eller søke opp ting. Hunder er glade i å bruke sansene sine, og særlig snuten! Eller hva med et godt gammeldags brettspill?